Julemærkemarchen den 2. december 2018.

De sidste mange år har Frederikshavn Boligforening stillet lokaler til rådighed for vores julemærkemarch, men på grund af ombygning kan det ikke lade sig gøre mere. Men heldigvis har vi fået lov til at låne Bangsbo Frejas klublokaler på Vrangbækvej som startsted.

Der skulle laves 2 nye ruter på 5 og 10 km, og det havde fire af Fodslaws medlemmer sørget for. Nogle flotte ruter, som bl.a. gik til Møllehuset og op til den nye udsigtsplatform på Pikkerbakken. Den længste rute gik op til Kilden.

Desværre var der regn hele dagen, og det var nok grunden til at der ikke var så mange deltagere som sidste år. Fodslaw havde det største tilmeldte hold på 56 deltagere, og Odd Fellow logen var tilmeldt med 20 deltagere.

Inden marchen startede, mødte en mand op med et bundt pengesedler, han gerne ville donere til julemærkehjemmene. Det viste sig at der var 1000 kr, et meget flot bidrag. Fodslaw havde sponseret kaffe og kager af forskellig slags, og Hånbækbageren havde doneret en kage også. Alle frivillige beløb for kaffe og kage blev også sendt til Julemærkemarchen. I alt gav det et beløb på kr. 4970,-, en del mere end vi plejer at sende.

Tak til alle der deltog, både gængere og hjælpere.

Fotograf Lars Jensen.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite