Fodslaw Seniortur


Der har i 2019 været 2768 deltagere med på vore seniorture.


 Der er nu lukket op for, at vi må forsamles 100 personer.

 Information: Henning Frederiksen 21443653

 
 
Næste seniortur er:

Dato 
:           Tirsdag 21-juli-2020.

 
Tid:                Kl. 10.00 til ca. 11.30

Startsted:     P-pladsen ved
                      Cloos tårnet.

Opsamling:   Hånbækbageren kl. 09.40

Turleder:       Erik Christoffersen.


For at hente en printvenlig pdf-fil af programmet for seniorture i juli 2020, klik på linket her.


Senior turen tirsdag den 14. juli.

            I dag var 42 fodslawere mødt op til turen , vejret var lidt ustadigt, med truende regn skyer, og ca. 17 grader's varme, vi kom igennem turen uden regn.
            Turen udgik fra den Blå cafe' i Strandby, herfra gik vi nord ud af byen langs med stranden ud over Rugholm til Bratten strand, her forceres klitten, inden vi holder en lille orienterings pause.
            Herefter begiver vi os ud på returen til Strandby, via stier og veje, inde i sommerhusområdet. På sådan en tur bliver der vekslet nye og gamle nyheder, og eller's hyggesnakket en del, det sociale er en stor del af sådan en fodslaw tur.
            Turen var på godt 5 kilometer.
         

Tak til Erik for turen.       Hilsen Henning. Vil du med på en tur, møder du bare op. Deltagerantallet kan variere fra 30 til 90
Alle kan gå med 4 gange uden at det koster noget. derefter melder man sig ind i Fodslaw.
Det koster 300 kroner/år for det første medlem af en husstand, derefter 100 kroner/år for næste medlem af husstanden.


Vi dyrker ikke motion for at blive yngre, men for at blive ældre.


Alle kan deltage på vore seniorture uanset alder. Vi kan tilbyde masser af frisk luft, motion, masser af naturoplevelser, og et godt kammeratskab, sammen med en flok vandreglade mennesker.
Vore seniorture foregår i et almindeligt gangtempo, så næsten alle vil kunne deltage. Det kræver intet udstyr, kun et par solide sko eller støvler, der kan tåle at blive snavset lidt til. 
Der er normalt fra 30 til 90 deltagere med på vore ture, og der er næsten altid nye deltagere med, så har du lyst til at komme ud blandt nye mennesker og samtidig få en god oplevelse, så er en seniortur lige noget for dig. Du skal bare møde op på startstedet. Har du aldrig været med før, kan du efter turen få et gratis 4 turs kort, så kan du gå gratis med nogle gange inden du bestemmer dig for om du vil være medlem at Fodslaw.


Klik her for at få dit eget GoMINIsite