Fodslaw Seniortur


Der har i 2019 været 2768 deltagere med på vore seniorture.


 Der er desværre blevet nedjusteret fra 100 til nu højst 50 personer, på vores vandreture, så hvis der møder flere op, må vi gå med nogle minutters mellemrum imellem hver flok.

 Information: Henning Frederiksen 21443653

 
 
Næste seniortur er:

Dato 
:           Tirsdag 06-oktober-2020.

 
Tid:                Kl. 10.00 - ca. 11.30

Startsted:     P-pladsen ved 
                      Cloostårnet.

Opsamling:   Hånbækbageren
                       kl. 09.40
                      

Turleder:       Henning Frederiksen med flere.


For at hente en printvenlig pdf-fil af programmet for seniorture i september 2020, klik på linket her.Senior turen tirsdag den 29. september

            Denne dag var 60. fodslawere mødt op til turen.
Der blev lagt ud fra p-pladsen ved Bangsbo museet, da vi var mere end de 50 personer, måtte vi dele os op i to grupper. Vejret var rigtig flot sensommervejr, næsten vindstille og med omkring 16 graders varme, samt en rigtig god sigtbarhed, dette var perfekt til en tur op til udsigtsplatformen på pikkerbakken, her nød vi den flotte udsigt til både Skagen Læsø og Sæby og de mange skibe der ligger i Ålbækbugten, herfra gik vi videre til kanonstillingerne ved fortet, videre herfra begav vi os nu tilbage til udgangspunktet via skoven forbi søværnet's skole og Bangsbo gården, en rigtig fin tur i et fantastisk vejr.

Tak til Gunnar , som førte os i dag.

Hilsen Henning.
                

 Vil du med på en tur, møder du bare op. Deltagerantallet kan variere fra 30 til 90
Alle kan gå med 4 gange uden at det koster noget. derefter melder man sig ind i Fodslaw.
Det koster 300 kroner/år for det første medlem af en husstand, derefter 100 kroner/år for næste medlem af husstanden.


Vi dyrker ikke motion for at blive yngre, men for at blive ældre.


Alle kan deltage på vore seniorture uanset alder. Vi kan tilbyde masser af frisk luft, motion, masser af naturoplevelser, og et godt kammeratskab, sammen med en flok vandreglade mennesker.
Vore seniorture foregår i et almindeligt gangtempo, så næsten alle vil kunne deltage. Det kræver intet udstyr, kun et par solide sko eller støvler, der kan tåle at blive snavset lidt til. 
Der er normalt fra 30 til 90 deltagere med på vore ture, og der er næsten altid nye deltagere med, så har du lyst til at komme ud blandt nye mennesker og samtidig få en god oplevelse, så er en seniortur lige noget for dig. Du skal bare møde op på startstedet. Har du aldrig været med før, kan du efter turen få et gratis 4 turs kort, så kan du gå gratis med nogle gange inden du bestemmer dig for om du vil være medlem at Fodslaw.


Klik her for at få dit eget GoMINIsite