Fodslaw Seniortur


Der har i 2019 været 2768 deltagere med på vore seniorture.


 Forsamlingsforbuddet er desværre blevet nedjusteret  til nu højst 5 personer - - dette betyder, at alle vores vandreture er aflyst indtil videre


 Information: Henning Frederiksen 21443653


 
 
Næste seniortur er:
 

Dato  Alle ture aflyst indtil videre.
         

Tid:                

Startsted:   
                     

Opsamling:   
                      
                     

Turleder: 


Hilsen Henning.      

Senior turen tirsdag den 20. oktober.

            Vejret denne dag var lidt efterårsagtigt, dette til trods, var der mødt 62 frem til startstedet, som var fra Hånbækbageren, herfra blev der gået mellem boligblokkene i Hånbæk videre ad broen over Suderbovej til Baldersvej, som følges møder Købstrupvej, her går vi et lille stykke, inden vi ad små stier Vandrer mod Brønderslevvej, som passeres, herfra går vi mod Bangsbo Museeum, hvor vi holder en lille pause, her imformeres der om næste uges tur og den kommende julemærkemarch. Herfra begiver vi os ud på anden del af vandreturen ad veje og stier indtil vi er tilbage ved Hånbækbageren, der blev tilbagelagt Ca. 6 kilometer.

Tak for turen Erik.

Hilsen Henning.
                

 Vil du med på en tur, møder du bare op. Deltagerantallet kan variere fra 30 til 90
Alle kan gå med 4 gange uden at det koster noget. derefter melder man sig ind i Fodslaw.
Det koster 300 kroner/år for det første medlem af en husstand, derefter 100 kroner/år for næste medlem af husstanden.


Vi dyrker ikke motion for at blive yngre, men for at blive ældre.


Alle kan deltage på vore seniorture uanset alder. Vi kan tilbyde masser af frisk luft, motion, masser af naturoplevelser, og et godt kammeratskab, sammen med en flok vandreglade mennesker.
Vore seniorture foregår i et almindeligt gangtempo, så næsten alle vil kunne deltage. Det kræver intet udstyr, kun et par solide sko eller støvler, der kan tåle at blive snavset lidt til. 
Der er normalt fra 30 til 90 deltagere med på vore ture, og der er næsten altid nye deltagere med, så har du lyst til at komme ud blandt nye mennesker og samtidig få en god oplevelse, så er en seniortur lige noget for dig. Du skal bare møde op på startstedet. Har du aldrig været med før, kan du efter turen få et gratis 4 turs kort, så kan du gå gratis med nogle gange inden du bestemmer dig for om du vil være medlem at Fodslaw.


Klik her for at få dit eget GoMINIsite